maanantai 27. huhtikuuta 2015

Wish me luck!

Suihkussa vierähtää tovi jos toinenkin. Ajatukset ovat ristiriitaisia. Paineet ovat kovat. Nyt on oltava täydellinen, kaikinpuolin. Tämä mies ostaa minut käyttöönsä, olettaen minun myös olevan kaiken sen rahan arvoinen.

Saippuoin itseni kahdesti ja nypin viimeisetkin ihokarvat iholtani. Hiukseni pesen kolmesti. Kuivaan itseni huolellisesti ja suihkautan kevyttä, tyttömäistä hajuvettä kaulalleni. Muistan jostain lukeneeni, ettei vahvoja parfyymeja pitänyt käyttää. Iso osa asiakkaista oli naimisissa ja pelkäsivät, että vaimot haistaisivat vieraan naisen petilakanoista.

Lakkaan varpaankynteni persikan sävyllä, mitä en koskaan tee, paitsi joskus harvoin kesäpäivinä heittäessäni sandaalit jalkoihini. Voila, sävy sävyä alusvaatteideni kanssa, jotka nyt turmelen vieraalla, minut rahalla ostaneella miehellä. Joita en varmaan enää ikinä voi pukea päälleni tämän illan jälkeen. Liikaa muistoja, tuskin niin hyviä sellaisia.

Pakkaan "huoralaukkuni". Se jää vajaaksi. Olen poiminut vinkkejä sieltä sun täältä netin syövereistä, mitä oli hyvä olla mukana. Liukuvoide ja kondomit puuttuivat. Toivon, että mieheltä löytyy edes jälkimmäisiä. Ehkä kuitenkin paras käydä kaupan kautta ostamassa. Mitähän kassa mahtaa ajatella? Korkokenkiin pukeutunut, suhteellisen vahvasti päntätty nuori nainen ostamassa yömyöhään kondomeja. Voisiko se olla niin läpinäkyvää?

Hyppään autoni rattiin. Mietin tulevaa rahatuppoa ja painan kaasua. Mietin matkaan kuluttamaani bensiiniä. Kuinka ahneeksi ihminen voi muuttua?

Saavun kauaksi kotoa, ihan tavalliselle kerrostaloalueen pihalle. Jätän autoni tien varteen. Sytytän tupakan ja puhelen mielessäni kaikkea rohkaisevaa. Vapisen, mutta en usko sen johtuvan kylmästä. Olen valmis. En sittenkään. Sytytän toisen tupakan ja koitan miettiä iloisia asioita. Rahaa. Harvoin polttavana tupakka altaa tuntua päässä, nyt on mentävä. Wish me luck!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti