maanantai 27. huhtikuuta 2015

Minkä hintainen minä olen?

Kuinka vaikeaa voikaan olla asettaa itselleen hintaa? Kun mieluusti sitä ei tekisi ollenkaan.

Osa miehistä tarjoaa tunti/kertaluontoista summaa jo ensimmäisessä viestissään. Tälläisten kanssa asiointi on helppoa. Ottaa jos miellyttää, jättää jos ei. Osa miehistä taas ignoraa koko hintaosion ja koittaa värvätä reffejä ennen kuin rahasta on puhuttukaan.

En tiedä, onko tämä vain aloittelijan ongelma olla ottamatta puheeksi hintaa, jos mies ei sitä itse ensin tee. Tuhmaan, seksuaalisävytteiseen, nautintoa lupaavaan viestiin on vain todella vaikea vastata: "Joo, kuulostaa kivalta minulle, mutta paljon sinä maksat?"

Häpeä nousee väistämättäkin esille, vaikka uskookin, että kyllä nämä miehet sisimmissään tietävät, mitä tämä nuori nainen koittaa ilmoituksessaan rivien välistä ilmaista.

Pulma numero 2 on hinnan tivaajat. "Mikä on kertahintasi? Entä tunti? Yön yli-taksa?" Olisi niin paljon helpompaa, että jokainen läväyttäisi suunsa puhtaaksi jo ensimmäisessä viestissään: "Maksan tämän ja tämän verran tästä ja tästä, otatko vai jätätkö?" Ehkä ammattilaiset osaavat määritellä palveluilleen hintansa, ehkä osa amatööreistäkin, kai minäkin joskus hamassa tulevaisuudessa, jahka olen kokeneempi.

Vaikka toisaalta toivon, etten koskaan joudu kovin kokenut olemaankaan.

4 kommenttia:

  1. Tääl samas tilantees.. Kato sihteeriopiston sivuilta ammattilaisten hintoja, mut muista et amatööri tienaa vähemmän kun ne.. Tsemppiä ajautumalles tielle, toivottavasti saat joku pv asiat sen verran kuntoon ettei tarvi enää näit hommia tehdä. Samaa toivon itelleni. Jaksuja! :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Ihana kuulla heti alkuun kannustavaa ja ymmärtävää kommenttia, vaikka aihe varmastikin ristiriitaisia ajatuksia ihmisissä herättää. Kiitos myös vinkeistä, pistetään korvan taakse. ;) Toivotaan parasta ja jaksamisia sinnekin! :)

      Poista
  2. Mieti oma hintasin, ainakin mitä vähintään haluat. Mieti mihin olet valmus ja pudä siitä kiinni. Älä riko itseäsi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Anna CmanM! Tuntuu niin vaikealta hinnoitella omaa kroppaansa. Mutta tarjousten myötä on pikkuhiljaa ymmärtänyt "omanarvonsa", jos näin voi sanoa. Kiitos myös tsempistä, sinnepäin myös kaikkea hyvää! :)

      Poista