tiistai 25. elokuuta 2015

Hellyydenkipeä huora koukussa rahaan

En tiedä oliko meikäläiselle kolme kuukautta miltein parisuhteeksi luokiteltavassa statuksessa liikaa, vai mikä minulla on, mutta viimeksi tänään asiakkaan kanssa seksiä harrastaessani pistin merkille että minähän pussailen menemään heitä. Se on vähän kiusallistakin, varsinkin kun huomaa asiakkaan hämmentyneen katseen suudeltuani häntä. Kaikki prostituoidut eivät siis todellakaan pussaile, siitä yleensä maksetaan lisähintaa tai sellaista tekevän prostituoidun taksa on kovempi, näin olen ymmärtänyt. En tiedä itsekään, osaanko luokitella palvelujeni hintaa ammattimaisesti, mutta se mitä saan, olen siihen tyytyväinen.

Tänään oli harvinaisen hyvä päivä, ei niinkään rahallisesti mutta kokemuksellisesti. Vain yksi asiakas tänäänkin, mutta ei se mitään. Käteen jäi pyydettyä vähemmän, mutta äijä tinki jo ennen tapaamista ja itsepähän suostuin. Ei kuitenkaan paskempi homma, seksi oli jopa kohtalaista ja äijälle nautintoni oli pääasia. Tokihan feikkasin, itselleni vieraan ihmisen kanssa, joka vielä maksaa minulle seksistä täydellinen nautinto ja rentous on mahdotonta. Ei kuitenkaan ollenkaan paha, jonninverran kahisevaa ja äijä joka tietää mitä tekee ja haluaa on hyvä yhdistelmä.

En tiedä, ovatko muut alalla työskentelevät pistäneet merkille seksityön koukuttavuutta. Tai en usko, että se on se seksi mikä koukuttaa vaan helppo raha. Joka aamu herätessä on kiire koneelle solmimaan päivän tapaamisia. Pakko saada vähintään yksi asiakas päivässä, pakko saada helppoa rahaa. Tänään asiakkaani luota lähtiessäni paikasta X, autolle kävellessäni mietin hymy huulilla seteleitä hypläten että meikäläinenhän ei lopeta huoraamista ikinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti