maanantai 24. elokuuta 2015

Back in business!

Kuten viime päivityksestä voi päätellä, kesä meni heilastellessa. Nyt se on kuitenkin ohi ja meikäläinen on taas back in business.  Kolme kuukautta huorataukoa teki ihan hyvää ja nyt jaksaa taas panna ja panostaa. Johan tuossa kesällä tienestit tulivat ja menivät, joten nyt jos jolloin on otollinen aika jatkaa hommia. Vaikka kuinka viimeisestä velkahelvetistä selviydyttyäni vannoin että ei enää ikinä, niin turhankin tutussa paskassa ryvetään taas.

Avasin eilen pitkästä aikaa huorasähköpostini, 235 uutta viestiä. Viimeisimmät lähipäiviltä. Vastasin muutamaan viestiin ja ensimmäiset treffit sovin jo tälle päivälle. Loppuviikko on myöskin buukattu täyteen, parhaimmillaan kolmea neljää asiakasta päivää kohden. Monella alan ammattilaisella on varmasti enemmänkin, mutta tuossa kulkevat omat rajani. Maksaville asiakkaille on kuitenkin jaksettava antaa pala itseään, ja jos ihan liukuhihnatoiminnalla vetää, menee hommasta mielestäni molemminpuolin maku.

Tämän päivän asiakas oli oikein mukava, jokseenkin kuitenkin epävarma ja jännittynyt alta kolmenkymmenen vuoden ikäinen mies. Perusseksiä, ei mitään pervouksia. Me like, varsinkin näin pitkästä aikaa. Mukavasti jaksoin itsekin heittäytyä mukaan, enkä voi väittää, etteikö homma olisi ollut ihan nautittavaa. Suhteellisen nopeakin hän oli, mikä on ihan mukavaa, varsinkin jos hommasta on sovittu kerta -eikä tuntiluontoinen korvaus. ;)

Pieni paskanmaku suuhun jäi kuitenkin siitä, että äijä kehtasi seksin päätteeksi tinkiä sovitusta summasta kolmekymmentä euroa. Näitä riittää aina. Hyvä muistutus taas siitä, että jatkossa aina rahat ensin, sitten seksi.

Näillä mennään taas. Ps. Positiivinen ylläri oli tsekata blogin sähköposti. Kiitoksia viesteistä! Vastailen kaikille tuotapikaa. Mahtavaa, että blogi herättää kysymyksiä ja palautetta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti