lauantai 23. toukokuuta 2015

Sukat pyörii

Miten käy "varjolaidan työn", kun kuvioihin astuu mies, joka laittaa sukat pyörimään? Ja selvyydeksi, nyt ei ole kyse asiakkaasta.

Tutustuin taannoin mukavaan, ehkä tähän mennessä mukavinpaan mieheen, kehen olen ikinä törmännyt. Sukat pyörivät jo ensikohtaamisella. Nyt tämä "varjolaidan työ" tuntuu pettämiseltä, ajatteli asiaa kantilta millä hyvänsä. Mies kun kysyi ammattiani, pystyin hyvillä mielin kertoa varsinaisesta leipätyöstäni, mutta tästä toisesta lisätienestistä en pystynyt hiiskumaan sanallakaan. Eikä ihme.

Mielessä pyörii kymmeniä kysymyksiä ja katastrofaalisia mielikuvia. Ensinnäkin kyllä, olen ottanut asiakkaita kotiini. Ehkä virhe, mutta tehty jo mikä tehty. Mitä jos olen tämän miehen kanssa viettämässä rauhallista koti-iltaa ja ovelle tupsahtaa toinen mies rahatuppo kädessä seksi mielessään? Näin ei periaatteessa pitäisi tapahtua. Kaikki "asiaskäyntini" kotona ovat olleet kertaluontoisia, eikä miehistä ole kuin korkeintaan sähköpostin välityksellä kuulunut jälkeenpäin. Suurimmasta osasta ei koskaan, elleivät ole uusintakierrosta toivoneet.

Itse olen toki soppani keittänyt ja nyt pieni kutkutus, eikä missään määrin hyvä, velloo vatsanpohjassani. Samaa aikaa olen innoissani ja ihastunutkin, mutta moni asia pistää miettimään pitäisikö peli pistää poikki ennen kuin joku muu asia kaataa sen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti