keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Vakiasiakas

Edellisessä postauksessa kertomastani herrasmiehestä on jäänyt vakiasiakkaani. Tähän mennessä olemme tavanneet viidesti, suunnilleen kerran viikossa. Jokaisella kerralla olen saanut toivomani kertaluontoisen maksun. Mies kuitenkin haluaisi "palkata" minut ns. "kuukausitaksalla", joka pitäisi sisällään seksiä kerran viikossa neljästi kuukaudessa.

Jotenkin tälläiseen "kuukausitaksaan" lähteminen tuntuu pelottavalta, mutta suhteellisen suuresta rahasummasta puhuttaessa houkuttavalta. Entä jos sairastun, lähden reissuun tai tulee muu este? Varmasti kaikki olisi ja onkin sovittavissa miehen kanssa, mutta moni asia mietityttää. Löytyykö täältä muita "alan naisia" joilla on vakiasiakkaita "kuukausitaksalla"?

2 kommenttia:

  1. Ei kannata... Itse olen suostunut pari kertaa edellämainittuun järjestelyyn ja kummallakaan kerralla ei ole toiminut... Ei tavata tarpeeksi jotta "maksuehdot" täyttyisi (perutaan viimetingassa tapaamisia) ja toisesta sain sitten vakioasiakkaan sijasta vakiostalkkerin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui, kuulostaa kamalalta tuo jälkimmäinen. Ja itsekin juuri mietin tuota "maksuehtojen" täyttymistä. Ei kuitenkaan tahdo että hommasta tulee täysin pakkopullaa.

      Poista