maanantai 27. huhtikuuta 2015

Työn ohessa opittua..

- Suurinosa miekkosista on naimisissa olevia perheenisiä. Ikänsä puolesta he voisivat olla minunkin isiä. Mutta ei, se ei heitä häiritse. Päinvastoin, he kertovat ikäeron juurikin kiihottavan heitä.

- Suuri osa vastauksista tulee myös miehiltä ikäakselilta 30-40 v. Alkuun se yllätti. Eivätkö tuon ikäiset miehet saisi seksiä ihan ilmaiseksikin?

- Edelliseen viitaten: Varsinkin, kun sähköpostiini tupsahtaa kuvia nuorekkaista, jopa lihaksikkaista kropista ja varsin juhlakuntoisista jöntiköistä. Luulisi kelpaavan!

- Hauskimmassa vastauksessa minua pyydettiin toteuttamaan fantasia: Peppuun miniporkkanoita ja niitä pinnistelemään ulos. Piu, pau, piu! Jostain syystä tämä sai suupieleni kohoamaan, taisin vähän naurahtaakin. En suostunut.

- Alan slangi. Rahalla on varmasti maailman eniten synonyymeja: "Sponssit, talouspuolet, opintotuet, tuet muuten vain, lahjukset, edut" ja miljoonat muut. Välillä pitää ihan miettiä, mitä tässä vastapalvelukseksi mahdetaan tarjotakaan.

- Vastapalveluksista puheen ollen, osa miehistä tarjoaa mieluusti kauneudenhoitotuotteita, alusvaatteita, merkkivaatteita, etelänmatkoja... Rahan sijasta tai lisäksi.

- Rahatuppo, millä maksaminen kaupan kassallakin hävettää ja saa punan poskille.

- Ensimmäiset ajatukset kotiin palatessa: Hyi vittu. Rahatuppo lentää sängylle ja minä suihkuun. Miellyttääksesi miestä, saatat peseytyä ennen keikkaa paristi. Mutta miellyttääksesi taas itseäsi, mikään määrä saippuaa tai suihkussa vietettyjä tunteja ei tunnu vievän miehen hikipisaroita iholtasi tai spermalastin jäänteitä rinnuksiltasi.

- Kaikesta huolimatta olet valmis toistamaan tekosi. Ja mitä pikemmin, sen parempi.  Kai tästä voi jollain sairaalla tavalla pitääkin.

3 kommenttia:

  1. Haha! Kirjoitat hauskasti :D Taidan jäädä seurailemaan! Uusia postauksia odotellessa.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Evie, kiitos kommentistasi! Kiva, jos joku näkee pienen sarkasmin ja ahdistavankin tekstin lävitse. ;) Tervetuloa lukemaan jatkossakin!

      Poista
  2. "Eivätkö tuon ikäiset miehet saisi seksiä ihan ilmaiseksikin?"
    Juu, ehkä saisivatkin, mutta seksin suhteen markkinat ovat naisten ja miehet joutuvat näkemään vaivaa seksin eteen melko paljon enemmän. Toisin sanoen keskiverto mies joutuu panostamaan aikalailla enemmän seksin saamisen kuin keskiverto nainen. Muutenhan maksullisia miehiä olisi yhtä paljon kuin naisiakin ja näinhän ei todellakaan ole. Siksi varsinkin kiireisen tai varatun ja paljastumisen riskit minimoivan miehen on paljon kätevämpää hankkia rahalla.

    Kun katsastaa vaikkapa alastonsuomi.com -sivustoa, niin pääsääntöisesti naiset töikseen häätävät tungettelevia miehiä ja miehet puolestaan kerjäävät ja kuolaavat naisten perään. Toki on sitten se über -miesten osasto erikseen.

    VastaaPoista